thanx korang

Tuesday, November 1, 2011

LULU CALDINA AJAK BLOGWALKING

jom join

pada yang nak menambahkan kengkawan dalam dunia belog ni
mari lah kita secara berjemaah mengjoinkan diri

cik ween kata : dh lama tak join contest

xoxo - cik ween

15 comments:

Shiema Sufian said...

shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Ayu Ayunie said...

blogwalking sini. dh follow. :)

cik gObu said...

tq ya...sy juga dh follow

Ziana said...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

cik gObu said...

tq ziana

iEdA said...

hye...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida ya
keep in touch ^_^

http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

maszull said...

assalamualaikum mama dtg dr segmen yg sama n dah follow awk jom join ke blog mama kalau sudi follow lah mama yer...:)

cik gObu said...

hye ida
sy dh singgah dh
tq ya

keep in touch jugak

Unknown said...

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

ahmadhiSyam said...

Datang BW kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. C.Ronaldo Paling Popular Di Facebook
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Lagu Best K-Pop (Episod 4)
4. Samir Nasri Antara 4 Pemain Islam Di Man City
5. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

Unknown said...

hai ... Salam kenal .. dari sgmn lulu ... tringin nk nek vespa singgh blog sj ... =) jom!!

cik gObu said...

salam sj
terima kasih singgah

cik gObu said...

terima kasih mama
singgah blog sy

Asy Faro said...

salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

Fatin Liyana said...

yuhuuu!! datang dari segmen yang sama...=))

*baru berkesempatan nak terbang2 sini ^^