thanx korang

Friday, December 18, 2015

MALAS NAU NAU NAU NAU NI

hei apsal lah malas je nk update blog ni
bukan lah busy sgt pun
time free pn tak study
tp tak tao lah apa yg ku buat setiap hari

tao2 tengok jam eh dh kol 5
jom angkat beg and balik
hahahaha

tp merasalah 4hb dpt bos baru
again
lady bos
harap2 dpt bos yang bertimbang rasa
baik budi pekerti
heheheheh

actually lady bos ni ok je
cuma how we handle
itu yg jadi isunya
aku...
bukan nya pandai nk membodek
bukan nya pandai nk amek hati
aku tahu buat keja je
huhuhuh

so anyone yg boleh ajar iols teknik membodek ni
puahahahaha

dan akhirnya pejam celik
pejam celik

ahad dh 20hb
can't wait to see my beloved son
rindu sangat

harap2 hasil dari 4 minggu
adalah perkembangan positif
yerlah dh darjah 6 kan

cikweenkata : demam rindu uhuhuhuhu

xoxo-cikween

2 comments:

acu yuhan said...

hi done folo, folo me back ;)

chaon said...

dulu masa ada satu interview, panel tanya sy what is you weaknesess. sy jawab i dono how to apple polishing. i really dont do that. mem tu pun mcm tercengang sikit.gamaknya di baru jumpa yang ada org mengaku mengaku kelemahan dia adalah x reti membodek.kikiki.