thanx korang

Tuesday, October 22, 2013

SETIAP TAHUN PASTI KENA LALUI BENDA NI

owwhh every year...
my bff sure tao aku akan mengalami sindrom kemalasan
sindrom tidak bermotivasi untuk kepejabat

hati jadi sebal
otak jadi bebal
bila kenangkan hal pejabat

semuanya jadi tidak kena
semuanya mengundung kusut jiwa

cumanya
suami selalu pesan

bila rase down, malas, tak bermotivasi
pk positif...pk yang kena jugak pergi kerja
untuk carik rezeki untuk anak2 dan keluarga

owwhhhhhh
bencik lah sindom ni menyerang

cikweenkata : malas woooooooo

xoxo - cikween

1 comment:

Unknown said...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…